تفاوت کف کاذب آلومینیومی و کف کاذب فولادی چیست؟
کف کاذب آلومینیومی که از آلومینیوم خالص تشکیل شده است به روش دایکاست قالب گیری میشود . در این روش آلومینیوم مذاب به وسیله نیروی گریز از مرکز به درون قالب تزریق میشود . نکته مهم در این گونه محصولات که به روش دایکاست تولید میشوند یک تکه بودن قالب میباشد . چنانچه از قالب های چند تکه استفاده شود محصول دارای نقاط ضعف در نقاط اتصال خواهد بود.
با توجه به اهمیت کف کاذب آلومینیومی در تحمل بار گسترده و بار متمرکز یک تکه بودن قالب بسیار مهم و حائز اهمیت خواهد بود . همچنین ناخالصی در مواد اولیه کف کاذب آلومینیومی نیز از نکات مهمی میباشد که در هنگام خرید کف کاذب حتما باید به آن توجه نمود.
مقایسه کف کاذب آلومینیومی با کف کاذب فولادی
این دو محصول یک هدف را دنبال میکنند اما کاربری و شرایط محل اجرا در انتخاب هر یک تاثیر خواهد داشت در ادامه به مقایسه این دو محصول میپردازیم :
- تحمل بار گسترده و بار متمرکز در مدل فولادی بیشتر است
- از لحاظ قیمت مدل فولادی بسیار ارزانتر میباشد ( حدوداً نصف قیمت )
- وزن مدل آلومینیومی تقریبا نصف وزن فولادی میباشد
- در مناطق شرجی و با رطوبت بالا کف کاذب آلومینیومی عملکرد بهتری دارد هرچند که در مدل فولادی به دلیل استفاده از پوشش رنگ اپوکسی مشکل زنگ زدگی حل شده است
- کفپوش HPL بر روی تایل های آلومینیومی به دلیل ضعف در تحمل بار متمرکز قابل اجرا نبوده و در دراز مدت در محل های برش خورده ترک میخورد و بهترین کفپوش برای کف کاذب آلومینیومی PVC میباشد در حالتی که بر روی کف کاذب فولادی تمامی کفپوش ها قابل اجرا میباشد
- به دلیل سبکی تایل های آلومینیومی این محصول بر روی پایه ها و سازه خود به خوبی رگلاژ نمیشود و به مرور زمان احتیاج به رگلاژ مجدد دارد در حالی که کف کاذب فولادی به دلیل داشتن وزن مناسب به واسطه نیروی جاذبه بر روی پایه ها به خوبی نصب میشود و در دراز مدت رگلاژ خود را از دست نمیدهد .
- در محیط های اداری که تردد زیاد میباشد به دلیل یک تکه بودن و ضخامت کم تایل های آلومینیومی افراد احساس کاذب بودن کف محل را احساس میکنند و این حس که زیر پایشان خالی است کاملاً محسوس است در صورتی که در کف کاذب فولادی به دلیل ترزیق سیمانی خاص درون تایل این حس به هیچ وجه به افراد دست نمیدهد.